05 - Архітектура персонального комп'ютера

Архітектура персонального комп'ютера

Вступ


Дисципліна „ Архітектура комп’ютерів” формує майбутнього бакалавра як фахівця і продовжує його загально - технічну підготовку, формуючи систему знань в області сучасних комп'ютерних технологій, необхідних як загальний фундамент профілюючих дисциплін спеціальності ІТП.

Знання, вміння та навички, придбані при вивченні дисципліни необхідні студентам у їх майбутній професійній діяльності та при вивченні дисциплін, пов’язаних з використанням та проектуванням інформаційних технологій. Вивчення дисципліни «Архітектура комп’ютерів» відбувається у тісному зв’язку з іншими загальнопрофесійними курсами: «Комп'ютерні мережі», «Мережі Інтернет», «Системи керування інформаційними потоками», «Методи та засоби захисту інформації».

Вивчення курсу направлене на теоретичне вивчення принципів організації, функціонування та взаємодії окремих пристроїв, комп’ютерів в цілому і його периферійних пристроях, внутрішнього і зовнішнього інтерфейсів. А також отримання практичних навичок діагностики й конфігурування IBM-сумісних комп'ютерів, для рішення питань по проектуванню технічного забезпечення САПР.


© 2016 СумГУ
created with Lectur'EDbeta