03 - Організація баз даних та знань

Вступ до дисципліни

Алгоритм навчання


Курс «Організація баз даних та знань» складається з 3 розділів, кожен з яких поділений на окремі теми. Для спрощення сприйняття інформації кожна тема поділена на питання. Для більш ефективного засвоєння матеріалів рекомендується вивчати курс по одній темі за заняття. По завершенню обробки теоретичного матеріалу теми раціональним є закріплення знань за допомогою тренажерів та практичних завдань та проходженням тестів. Для своєчасного виконання завдань рекомендується дотримуватись термінів звітування відповідно навчальному плану.

Завдання для дискусій направлені на отримання навичок вирішення питань вибору моделі даних та системи керування базами даних на початковому етапі проектування інформаційних систем.

Індивідульне завдання реалізовано у вигляді курсової роботи по розробленню бази даних для предметної області, яка обирається згідно призначеного викладачем варіанту. Виконання роботи поділено на три тематичні етапи, які рекомендуєтсья виконувати поступово у визначені терміни. Для виконання курсової роботи достатньо буде знань та навичок, отриманих вами протягом вивчення теоретичних матеріалів та виконання практичних завдань.


© 2015 СумГУ
created with Lectur'EDbeta