03 - Організація баз даних та знань

Курсова робота

Постановка завдання


Доброго дня, шановні студенти!

Пропоную вашій увазі курсову роботу з дисципліни "Організація баз даних та знань".

Метою виконання курсової роботи є закріплення та поглиблення теоретичних знань, оволодіння практичними навичками розроблення інформаційних систем для вирішення конкретних задач в області обробки даних, а також використання сучасних систем управління базами даних, та закріплення навиків самостійної роботи.

При виконанні курсової роботи необхідно вирішити такий ряд задач:

Теми курсових робіт визначені в обсязі, достатньому для самостійного розроблення БД в рамках обраних ПО. Перелік тем із детальним описом ПО приведений у додаткових файлах до першої частини курсової роботи "Аналіз предметної області".

До теми та обсягу курсової роботи можуть бути внесені зміни після узгодження з керівником роботи. Допустимим є вибір теми роботи поза межами встановленого переліку, якщо нова тема пов’язана з виконуваною студентом науково-практичною діяльністю.

Варіанти завдання на курсову роботу призначчаються викладачем відповідно номеру за списком групи.

Методичні вказівки до виконання розділів курсової роботи приведені в додаткових файлах до відповідних модулів індивідуального завдання.

Робота над курсовою роботою оцінюється за 100-бальною шкалою. Розподіл балів по частинах курсової роботи приведений в таблиці 1. При дотриманні термінів виконання, вказаних в таблиці, студент отримує максимальну кількість балів за відповідний етап роботи за умови відсутності помилок. При відсутності на вказаний термін етапу роботи, кількість балів зменшуєтсья на 10% за кожен пропущений тиждень.

 

Таблиця 1 – Рекомендовані терміни виконання розділів курсової роботи з дисципліни «ОБДЗ»

Номер розділу Назва розділу роботи Кількість балів за розділ Сумарна кількість балів за розділи Термін кінцевої сдачі розділу
1 Аналіз предметної області 10 10 30 січня
2 Моделювання даних 50 60 30 березня
3 Реалізація в СКБД 40 100 30 квітня 

Бажаю успіхів в роботі!


© 2015 СумГУ
created with Lectur'EDbeta