Фінанси підприємств

Про курс

Вступ до дистанційного курсу


Шановні студенти. Вас вітає колектив кафедри фінансів Сумського державного університету та особисто розробник курсу "Фінанси підприємств" кандидат економічних наук, доцент Захаркін Олексій Олександрович.

Дисципліна "Фінанси підприємств" є особливо важливою на етапі підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр", що необхідно для формування професійних навичок.

Дисципліна «Фінанси підприємств» вивчається на базі дисциплін «Гроші і кредит», «Бухгалтерський облік», «Фінанси», «Економіка підприємства». Дисципліна «Фінанси підприємств» вивчається в комплексі з дисциплінами «Інвестування», «Економічний аналіз», «Математичне програмування».

У дистанційному курсі розкриті сутність фінансів підприємств, зміст і організацію їхньої фінансової діяльності; формування і розподіл прибутку, оподаткування підприємств; організацію грошових розрахунків і кредитування підприємств; організацію оборотних коштів і фінансове забезпечення відтворення основних засобів; фінансове планування, аналіз фінансового стану, проведення фінансової санації підприємств.

При складанні курсу використовувалися:


© 2016 СумГУ
created with Lectur'EDbeta